OVER MARLEEN

Mijn naam is Marleen Samplonius-Ottens. Getrouwd met Henk. Moeder van Henk jr., Margriet en Heleen. Baasje van Snuffie, Ludwig, Eva, Luna, Lola, Nova, Sara en Vera.

Sinds 2017 ben ik postbezorger en daarnaast schrijf ik graag. Na mijn middelbare school heb ik de School voor Journalistiek gevolgd en daarna heb ik 15 jaar gewerkt bij Radio Drenthe (RTV Drenthe) en nog een jaartje bij de EO. Toen vond ik het tijd om iets heel anders te gaan doen en werd ik beheerder van twee groepsaccommodaties in Drenthe. Maar dat bleek een lastige combinatie met 3 kleine kinderen.

Een aantal jaren was ik er full-time voor de kinderen. Een bewuste keuze, ook omdat onze oudste een vorm van autisme bleek te hebben en motorische beperkingen (DCD). Maar ook een bewuste keuze omdat ik door mijn eigen gezondheid een aantal jaren aan de zijlijn stond. Ik had een aantal jaren last van depressies.

Een aantal jaren geleden mocht ik aan de slag bij MijnKerk.nl. Eerst als redacteur, die ook af en toe een blog schreef, maar de laatste jaren als ‘blogger’. Daar heb ik veel kunnen schrijven en delen, maar sinds 2020 vind ik het tijd om dat hier onder mijn eigen ‘noemer’ te kunnen doen.